Октомври 04, 2023, 07:11:23
А добре си дошъл/дошла,
Гост
Моля
влез
или се
регистрирай
.
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
Начало
Помощ
Влазанье
Живот в Северозапада - там където е сърцето!
Насред село
Шашавлъци
Врачански късметчета - тумбаци
« назад
напред »
Страници:
1
[
2
]
3
4
Надолу
Изпечатай
АФтур
Тема: Врачански късметчета - тумбаци (Прочетена 15699 пъти)
0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Плъхоубиец
Гостенин
Re:Врачански късметчета - тумбаци
«
Reply #15 -:
Декември 18, 2009, 11:51:42 »
Уйевина е феисбука, сите познати са се зарибили и само пишат тама и играат на некакви щурави игри. Затра.
Активен
Самотока
Админ
Пустиняк
Публикации връъ му гу: 24205
душманин
«
Reply #16 -:
Декември 18, 2009, 11:54:42 »
деактивираи си акаунта - азе веднъга тава направих на тестовиа акаунт къде го имах - ведтъга щом дадоа вазможнос да го затръкам - го затръках
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../
Колеба
Пустиняк
Публикации връъ му гу: 12937
Лижанин
«
Reply #17 -:
Декември 18, 2009, 01:33:00 »
Чвора обаче добре нгие гребал раница така :
"Ей плагиати нещастни,а земете поне кажете откъде копирате и краднете да ви еба у тупанете недоклатени!Е те тука е оригинало дееба и усровците нещастни омазани до ушите с кръжавите клъки!
http://www.severozapad.live/index.php
http://www.severozapad.org/
Имайте манко срама бе извръндупени тикви чичилски гнили!"
Активен
iakim
Гостенин
«
Reply #18 -:
Декември 18, 2009, 02:48:15 »
Добре ги а нагласил ма ша го истриат сигур и ониа па ша крадът
Активен
Bushman
Тумбак
Публикации връъ му гу: 1403
Излекуван работохолик
«
Reply #19 -:
Декември 18, 2009, 03:36:37 »
Ха-ха-ха, Чвора добре ги е наранил... Ама он се едно услуга инги е напрайл, направо им е написал пцувните тама, да се не мъчат да дират и да копират. Ха-ха, голем майтап, четем и самичък си се илим...
Активен
Като му седнем на гарата у Брусарци, като си викнем тройка кибапчета и ена бира... Я ли не знам да живеем?
cmeeeex
Гостенин
«
Reply #20 -:
Декември 19, 2009, 05:42:01 »
Абе вия приикаате ама и вия не знаате за кво! За тоа къде клати клонйевете! За страницита на резервата у фейсу са разбрааме с Дръмона, признах, че съм сбръкала и я изтрих! Кво сакате още?! Само у тоо сайт ли моа да има ора от врачанско и региона?! Кво им е на "Врачанските късметчета"?! Ни моа кажете на некой къ да прикаа, ни кво да пише, щом го не а зел от вазе! У цел северозапад са прикаа така!
Активен
Чвора
Пустиняк
Публикации връъ му гу: 21569
«
Reply #21 -:
Декември 19, 2009, 08:41:59 »
Верно права си!Сал че неа лоше просто да беате написале-ей тука има един пустиняци къде са се сетили преди назе да го напраат тава,ниа сме достойни продължители и развивачи на по-високо ниво и популяризаторе.Тава се сакаше.Нарича се почтенос.Айде със здраве и успех!И се не пени много че па ша доа у Фуйсбуко!
Активен
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите...".
,,познанието минава през етапете - чел съм , учил съм го , практикувал съм го , правил съм го 15 годин, не ми аресва"
цитат по форумниа класик Самотока
Плъхоубиец
Гостенин
«
Reply #22 -:
Декември 19, 2009, 09:02:39 »
Я у фейсбуци (фейсбоклуци) не бръкам. Немам ни профил, ни нищо. Тава е некаво модно течение, дето че замре, като майспейс. А що каа Самотока: "Тама дето има течения, азе не пипам"
Та не се люти невесто, нищо неа станало, ма Чвора е прав, да бете споменале поне. Айде, със здраве.
Активен
Самотока
Админ
Пустиняк
Публикации връъ му гу: 24205
душманин
«
Reply #23 -:
Декември 19, 2009, 09:05:56 »
каам ви го отначало
феисклефук не а на срце на никои от присъстващите сириозни Ветеране
това е гигинтска спам машина с която ние не искаме да имаме нищо общо
аз също нямам акаунт
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../
cmeeeex
Гостенин
«
Reply #24 -:
Декември 19, 2009, 09:48:05 »
Цитат на: Плъотрепач в Декември 19, 2009, 09:02:39
да бете споменале поне. Айде, със здраве.
Още след като ми каза Дръмон за какво става дума писах в страницата и после се реши да бъде махната! И ми стана мн неприятно като се казаха некои думи (нема цитирам оти не е прилично), при положение, че признах, че е било грешка и че ша са изтрие страницата!
Активен
masok
Гостенин
«
Reply #25 -:
Декември 19, 2009, 09:52:28 »
а как ше обясниш наплива на ора днеска от феисбуко .............специално у тааа тема а?
? >:(според мен ората беха накарани от некой да влезнат у темата .........и да прочетът къ оплюваме феисбуко и техната страница ели кво то и да е там.............а малко срама да имаш ..................
Активен
Чвора
Пустиняк
«
Reply #26 -:
Декември 19, 2009, 10:53:41 »
Не едосвай се баце и лошата реклама а реклама.Я вчера улазах у нината страница.Изтръкале са е и са се писале Населено место Северозапад.Добре а,лоше нема.Нек си оратат ората, така требе да е.Мене ма дразнеше не тава ,че праат нещо къде а подобно на тава къде ние праиме от година,а па Кептъна от много години.Дразнеше ме че тоа дечор си не напри труда поне манко да е почтен-да кае-ей тоо човек Кептъна а измислил концепциата, а ниа а продължаваме.Па после да праат още по-убови работи ако сакат и ако моат. Ма заеби ги....ша нги доо акъло...
Активен
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите...".
,,познанието минава през етапете - чел съм , учил съм го , практикувал съм го , правил съм го 15 годин, не ми аресва"
masok
Гостенин
«
Reply #27 -:
Декември 19, 2009, 10:57:55 »
...........стояне тва там шаа детския форум............хахахахахах......не мое спреме гората се разлиства.................да се опрааат
Активен
Чвора
Пустиняк
«
Reply #28 -:
Декември 19, 2009, 11:02:40 »
Тамка за сеги наблегат на простотиите....ако така требе да а ,после че уврът...
Активен
Rogozen
Гостенин
«
Reply #29 -:
Декември 20, 2009, 12:07:16 »
Ей ора , я за пръви път влазам у форума ви , ма незнам кво сте ревнале срещу фейса , като я от тама научих че виа тука си имате такъв форум, па и второ като сте спициалисти , да го беате напрайле вие тава приложение с късметчетата !
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
Нагоре
Изпечатай
« назад
напред »