Живот в Северозапада - там където е сърцето!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: Врачански късметчета - тумбаци  (Прочетена 15857 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ЛОМНЯК

• Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 2037
Re:Врачански късметчета - тумбаци
« Reply #30 -: Декември 20, 2009, 12:13:37 »
Ей ора , я за пръви път влазам у форума ви , ма незнам кво сте ревнале срещу фейса , като я от тама научих че виа тука си имате такъв форум, па и второ като сте спициалисти , да го беате напрайле вие тава приложение с късметчетата !

Айде преди да пишеш и даваш акъл,мини първо от тука те! ;)
http://www.severozapad.live/index.php?topic=32.0

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 24208
  • душманин
« Reply #31 -: Декември 20, 2009, 12:35:20 »
дремал ни уя за касметчета
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../

Чвора

• Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 21571
« Reply #32 -: Декември 20, 2009, 12:47:19 »
Ей ора , я за пръви път влазам у форума ви , ма незнам кво сте ревнале срещу фейса , като я от тама научих че виа тука си имате такъв форум, па и второ като сте спициалисти , да го беате напрайле вие тава приложение с късметчетата !
Баце земи да спреш да се изказваш неподготвен преди да си са представил у съответната тема, па и след тава а добре да не пишеш явни глупости-ако сме сакале да прайме нещо като вашо недоносче у Фейсклефука да сме го нприли.Ма несме-наприли сме си го къкто требе .А Фейсклефука-пишете си и си са радвайте-ма нема да а за много длъго-знааме ги тиа общества тамка къде са задръжат по-една седмица и после секи забраа за ньим.
Активен
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите...".
,,познанието минава през етапете - чел съм , учил съм го , практикувал съм го , правил съм го 15 годин, не ми аресва"
цитат по форумниа класик Самотока ;)

Пръвака

• Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 4276
  • къде е тЕкло па че тЕче
« Reply #33 -: Декември 20, 2009, 01:11:41 »
ебагууу ниа май се повече зЕме да ставаме масонье  8)
Активен
жената Я  и приятели  

cmeeeex

• Гостенин
« Reply #34 -: Декември 20, 2009, 01:17:12 »
а как ше обясниш наплива на ора днеска от феисбуко .............специално у тааа тема а????? >:(според мен ората беха накарани от некой да влезнат у темата .........и да прочетът къ оплюваме феисбуко и техната страница ели кво то и да е там.............а малко срама да имаш .................. >:(

Врачански късметчета : Врачански късмтчета станаа известни извън Фейсбука -> http://www.severozapad.live/index.php?topic=351.0
преди 7 часа · Добави коментар · ХаресвамНе харесвам · Виж коментарите (13)Скрий коментарите (13)
Те как ша обесна наплива ви! Ама тва с късметчетата не е мойо та да ви кажа от къде знаат! И все пак не виждам какво лошо има! И защо си мислите, че ви копират?! Единственото, за което можехте а са заяждате беше името Резерват Северозапад - съга го нема!
Активен

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • душманин
« Reply #35 -: Декември 20, 2009, 01:21:10 »
заебваите тиа феис клефуци и тиутаре и ялате при ората , да станете ора

тиа феисклясъци ги оставите за свалки сас мумичета и тъпи вапроси от типа на харесваш ли Азис
« Последно редактиранье: Декември 20, 2009, 01:23:08 от Самотока »
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../

RadioAktive

• Гостенин
« Reply #36 -: Декември 20, 2009, 01:44:05 »
Язе го добавих приложението,кой сака да  ма добавя и фейса да ма дири на личне! 8)
Активен

svetoslavt

• Гостенин
« Reply #37 -: Декември 20, 2009, 05:44:39 »
Ния че сме специалисти-сме.Не знааш колко си прав в случая.Обаче да та питам тебе-що си мислиш че моо влааш в коя си сакаш тема,без да си са представил кой си и какъв си и да ръсиш мозък(евентуално мозък?)Или са учи с ората леб да едеш илиу лови гората.Тва късметче,много нежно ми звучи(кво ли си мисла па я ;D)Айде със здраве и по-спокойно що ше одрътееш бръже.
Активен

RadioAktive

• Гостенин
« Reply #38 -: Януари 02, 2010, 10:30:50 »
Язе викам да са не дразна с теа късмете дека ги дават у онаа мрежа.Ората ни праат реклама на сайто и форумо без пари ;D
Активен

Gaspoud

• Гостенин
« Reply #39 -: Януари 04, 2010, 11:29:34 »
Абе верно да питам, кво сте се уяли с теа врачански късмети у фейсбука ;)
Фейсбука си а фейсбук, форума си а форум. Едното не пречи на другото ;)
Те я съм праил навремето iRC напивание ;)
За некой работи фейсбука връши по-добра работа от форума, за други форума а по-добър. Те например язе съм фрълил досеги има нема 150 снимки у фейсбука - у форума тава немоа го напраа що на кептъна че му дойде по-весела сметка ;) Ма у фейсбука немое си отвориш като тука приказка кой кво седнал да мезне и колко са наюскал ;)
Което ме присети - зачекайте манко да идем а си сипем една Кедрова ;)
А наздраве ;)
Та такива ми ти работи. А врачанските късмети - да неа ниа сме измислили и патентовали тава дека го пишеме. Мигар некой от назе а измисли изразо "Разцепи баце кокошарнико" или "Ръгни ножа у тупания". Язе съм ги чул за пръв път по радио Силвър - а северозапада го следим още от коги беше у хит.бг ли, дир.бг ли  бе тама негде ;)
Активен

Kapitana

• Гостенин
« Reply #40 -: Януари 05, 2010, 12:42:37 »
Па те, да се намешам и я, чако нема смисъл. Авторските права са сал връху определени неща - "резерват северозапад" като израз например, преводите от диалект - тава е личното творчество. Оттам нататика останалото е фолклор, а той принадлежи на сички.
Активен

Pushy

• Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 543
« Reply #41 -: Май 31, 2010, 01:46:28 »
Я чак сеги я видо темата..

Ползвам го тава приложение редовно, дори смеа да твръда, че съм един от ората най-много дето е поствал на стената там, щото винаги като вида неко лаф къде ми е насръце го поствам и тама. Един вид го споделям с другите. Не мисла, че има нещо лошо в тава, дори напротив. Относно фейсбук.. има и добри страни, има и лоши. Всеки си избира сам закво да го ползва. Я примерно не копам кукуруз като шашов и не са състезавам с колички. Доста хора намерих дето не съм ги видвал един свет време, вкл ено момиче де съм учил с него от пръви до трети клас, не го бех видвал 17г и кусур и де ми беше пръвата любов. Най-пресния пример - ако немаше фейсбук немаше с доктора да се запознаа никоги и немаше да а тука у форума да му се радваме. Айде сполай ви!
Активен
Умрем да то турнем, турнем ли го - умрем!

masok

• Гостенин
« Reply #42 -: Януари 10, 2012, 09:20:03 »
а дали са копирали тия :udri: :udri: :udri:
http://forum.naseverozapad.com/vt34.html
Активен

Малък Шемет

• Гостенин
« Reply #43 -: Януари 10, 2012, 09:28:36 »
Кфи са тия клесове бе  >:( >:( >:(
Активен

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • душманин
« Reply #44 -: Януари 10, 2012, 09:29:35 »
видински
Активен

Страницата е създадена за 0.186 секунди с 16 запитвания.