Живот в Северозапада - там където е сърцето!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: За новодошли --->>> Ниа сме си ниа - да са представа кой ка сака..  (Прочетена 329677 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бако

• Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 79
  • еш ка съм са забръкал па язе
Ша са запиша и язе туке. Каам са Ангел на 37 гОдин.
живеа у софеа,ама иначе съм от Враца.
Наполвина съм от монтанско,що баща ми е от Якимово
та докачам от сичките най-убави черти на северозападните
пустиняци.
Знам врачански ,монтански,софиянски и секви такиви езици.
И ми а убаво да чЕта туке кво са писале и другите пустиня
ци.
Активен

Kapitana

• Гостенин
Еш па тоа, като рече МВР, и ората спреа да пишат!!! Аде не бойте са, човека си признава, че а ченге. Ша ни шлека туке изместо.

Я съм ви казвал, че съм Николай. Към момента съм на 34. Мойта биографиа е длъга и широка. Пораснах у Бела Слатина. Деда ми, Господ добро место да му намери тама горе, беше от Соколаре. Бръкачево Соколаре сме го връвеле през нощеска, ка викат власите, по земниа път пешачката, след един голем порой. Бачкал съм кво са сетите. Напоследък бех 6 годин даскал. По български език и литература. Ма са маанах. Сеги съм по морето, през летото се занимавам с чехи и словаци. И те така те. Живота е сурав и курав, ка викаше Пешо Мъката от Краводер, с когото бееме заедно у казармата край Пловдив. Въртолетния полк. Свръзки.

Петреее, жив ли си бе, кам та?
« Последно редактиранье: Февруари 20, 2009, 12:18:38 от Kapitana »
Активен

Aврам

• Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 4478
  • я па я да не поверваш
Ми оно си имаме тука прокорор,поп и...аиде тава за домашно!Па шо
и ченге а си неаме тамън,ако ни задева некой че ни варди.Майтап да става,другото че си купиме.
Активен
Душата ми жадува полет.
Душата ми е гняв и плам.
Душата ми е сняг на пролет
стопена от угоден срам.

mechka

• Гостенин
чеките и я да се напишем тука. Я съм Тошо от Видин - северозапада на северозапада. кръстиа ме мечка кога още бех миничък у даскалото и те така. Съга живеем у америка ама само си мислим за моа край и ми а мъка че толкоа се е затрил. Не сам писал много тука що се немах кирилица на компа на бачкането ама най-накраа си турнах и че ви досаждам от време на време
Активен

masok

• Гостенин
аде и язе да напиша там гъде требе .......... ;)я саам валери от стубел или масошко кък го знаят сите из монтанско........иначе ми викат генин -курвар и пияница,наследено от деда ми поне така казват........ ;D.ама я ги не ева приказките ,натегам,  ха наздраве............ :)
Активен

Дръмон

• Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 14154
  • Под прикритие-с разкритие!
Цитат
чеките и я да се напишем тука. Я съм Тошо от Видин - северозапада на северозапада. кръстиа ме мечка кога още бех миничък у даскалото и те така. Съга живеем у америка ама само си мислим за моа край и ми а мъка че толкоа се е затрил. Не сам писал много тука що се немах кирилица на компа на бачкането ама най-накраа си турнах и че ви досаждам от време на време
Добре дошъл ,досаждай колку сакаш,тава вАжи и за МасОка!
Активен
Дееба тиа връзки-кой ли ги а измислил?!?
(Цитирвам уважаем съфорумец,докъ са опитва да си изуе обущата у крайно нетрезво състояние!!!)

Aврам

• Тумбак
  • я па я да не поверваш
А я лааз съм исперкал...Четем си тука и си думам:"Глей колку ора и
се од нашиа край!"Па после се буунем у глаф:"Оно тава нали е нашиа
форум,глей баце ква работа смо сатвориле! Да си бъбраме без да си одим на госке!"Ми оно така млогу ефтино излази.Нема да турам рекиа,
нема мезета,а съм си у оремага...
Активен
Душата ми жадува полет.
Душата ми е гняв и плам.
стопена от угоден срам.

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 24224
  • душманин
нЯщо подобно е . ама у оремага я по арно - що смръди на скара и вкиснала салата с повече оцедец
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../

Aврам

• Тумбак
  • я па я да не поверваш
Па я сам си изул чеелите и оно и на мене ми смръди на дропчета и укиснал оцет...
Активен
Душата ми жадува полет.
Душата ми е гняв и плам.
стопена от угоден срам.

gogo

• Гостенин
Еле най-после деда ви Аварама ма натоторчи да пишем и я...То а така...нема лошо. Викат ма Гьорги, той си ми вика Морко, що така си са знаем още от Белослатинското толумбаджийско школо - има-нема каде триесе годин ли станаа...Кво прайм - кво доде...ма да а с повечко мезе, че иначе убива! Иначе - в духовната сфера. Мого обичам да са лендзотим, да са праим на живо чудо...ма иначе булката ма тръпи...и тя каде дваесе годин...каде ша оди. Родила ма мама у убаво село - Бреница, до къде петнайсегодишен си седе там, ама после...юрканье големо падна...та те накраа у Враца. Мама а раждана у Бъзовец, та и тамошния ми корен си а як...Сакам да ви каем, яка работа стана, да сме живи и здрави, да са веселиме, да са шашканьосваме...неелитите ора ич и да не четат, куту им са види нещо изпедепцано тука! И те така!  ;D
Активен

onufri

• Гостенин
Родила ма мама у убаво село - Бреница

Бреница, дето с вино карат воденица!?
На мен баба ми по бащина линия е от тама, и майка ми много го кълне тава село ;D Я не съм одил никоги...
Активен

gogo

• Гостенин
Па ка нема а го кълне...сигур като млада невеста са а наредиле да копа некой кукуруз един километър дълъг, я арпаджик да вади,я некоя друга шашовия, дето не моа са случи по целото земно клъбо. Верно, ората са табиетлии, ама не са си свет, особено па за снахи, зетове и хора, дошли от другаде, /викат и "приоданци"/, живота а сурав...Апа за таа работа с песента...комай само тя а останала. Петнайсе иляди декара лозя разсипаа, мамата им куманисте дейба, и шест воденици - сичко дреб, тула връз тула нема...пият сиги отелово вино гадно и мрът отглади! Разсипаа убАвото селО!  >:(
Активен

Aврам

• Тумбак
  • я па я да не поверваш
А га яде кифтета нье рива...
Активен
Душата ми жадува полет.
Душата ми е гняв и плам.
стопена от угоден срам.

jaio

• Гостенин
аиде и азе ще кажа за мене от Кула съм и са казвам Калоян ма в Кула ма знаат като Джайо вече не повна що ми така викат на 30 ГОдини съм и сага съм в София да дира някому дедовия
Активен

jaio

• Гостенин
снимка нема да слагам що после ще ма мразите че съм по убаф от вазе
Активен

Страницата е създадена за 0.081 секунди с 18 запитвания.