Живот в Северозапада - там където е сърцето!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: Некой наставлениа у Дзеня и Дао-то къде желаещите ...  (Прочетена 30423 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мичи

• Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 8063
  • DECET IMPARATOREM STANTEM MORI
Активен

Пачо

• Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 9344
Активен
Ебагуу свинята са испрай на дувару и изеде мотичето!

Даца

• Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 6745
  • Тулуп
Дано са завъдат още кокошки.  guru guru
Активен

Дръмон

• Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 14154
  • Под прикритие-с разкритие!
...си ебало майкята без кокошки....!  :krkanje: :smeeeh: :smeeeh: :smeeeh: :smeeeh: guru guru guru guru
Активен
Дееба тиа връзки-кой ли ги а измислил?!?
(Цитирвам уважаем съфорумец,докъ са опитва да си изуе обущата у крайно нетрезво състояние!!!)

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 24229
  • душманин
я ма притесни че му а свршил дзеня , ама тава иъ като мазгата /да ма прощават дамите/ не мое да сврши , просто му трее потходяща стимулацеа и манко ваображение
« Последно редактиранье: Ноември 22, 2015, 09:44:40 от Самотока »
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../

Генчо

• Админ
  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 15381
  • Веган
Я знам, че па ше те напне дзеня извътре. Само требва ярките да станат кокошки и да ги обучиш...

guru guru guru
« Последно редактиранье: Ноември 23, 2015, 01:13:07 от Г@нчо »
Активен

Пачо

• Пустиняк
Ако са сфръшиле кокошките,да връва таа недея на пазаро,да купувам ербати пиуенца и да ги пращам с стартерни смески и вода за три недеи ше стигнат у Дреновец. ;D
Активен

Чвора

• Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 21571
 guru guru guru guru
епа кво да каем...и Плъоморо си е прав за ньего си,и вие сте прави ....
Активен
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите...".
,,познанието минава през етапете - чел съм , учил съм го , практикувал съм го , правил съм го 15 годин, не ми аресва"
цитат по форумниа класик Самотока ;)

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 24229
  • душманин
и такааа било него ден , досуш като нешниа - тъга и деспресиа натискала Кулскио Дао и Дзен Монастир , Ямото немал желание да плакне бидоньете, разруха и упадак насекъде имало, скинатите папуци на учениците и увехналете гейши с вехти кимона  биле карикатурни. Те . Немало поклонници да даждат да дират дзеня си, виното у бидоньете финиширало като яйцеклетките на едната геиша, дръвата избегале от дръварника - толко било порутено и изостанало тава место вече. Иначе спретнатиа монастир утвадал у курац. Погледа на Ямото помътнял, скулите му са заостриле сас четинеста брада а бузите му са фсмукнале у образа.
Затра отсекъде.

било него обет досуш като нешниа ама било една тужна събота , къде нема къде да са иде.
Ямото , Винце-Пии, Суждуки и двете гейши - седеле у трапезареата до припукващите дънере у камината и млъчаливо обедвале кво имало със сушеници , сиренье, варень кронпил сас лучец, чушчици кисалки от буркань ... оскъдица ... преглащале с манко винце къде Ямото го отцедил от пращината със силата на волята и подиганье с крик

- Сенсей , рекал Суджуки - трее измислиме плань за спасение на Монастиря що връвиме у курец
- Ще ще - поклатил глава Ямото - мисла го , даже два плана
- И ?!? - кво ще праиме докаде чекаме да дое пролеттъ
- И ще чекаме ! - лаконично отговорил Ямото
- ?!?
- Гле сага - почнал Ямото , ако посеаш разад семена за градинчето , и от некой семенца поникне стръкче , и тава стръкче го теглииш секи ден и насилваш да расте , то ф крааа на крайщата съъне , после докаде се не развиа манко неа ясно ли не а поникнал бурен, и още поече неа ясно ли нема а го изиде охлюф
- Аааааа разбарах , рекал Сиджуки и бил просветлен , ще обреенеме градината на ашоф пръво ...
Искрица сасияла у погледа на Ямото ...
« Последно редактиранье: Февруари 15, 2017, 01:19:24 от Самотока »
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../

Мичи

• Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 8063
  • DECET IMPARATOREM STANTEM MORI
 guru guru guru guru guru guru
Велико.... thanks thanks
Активен

Бай Еван Астрилецо

• Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 5639
  • беркофчънин
  :punk: guru
изесни ми се вече ситуенцеата.
Активен
Като лежим - лежим, па като станем, та седим

Пачо

• Пустиняк
 :punk: :punk:  guru guru

Е таваа друга рабута значи...
Активен

унучка на Тинджулата

• Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 12589
Активен
Я шси реча, па шси млъча ( баба ми Ценка)

Даца

• Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 6745
  • Тулуп
 guru guru
....и Гущера спрел да си дири падналата опашка та да е лепи с плюнка, щото си сповнил, че мое и да му порасте нова
Активен

Шашаригавия

• Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 4405
И що така а замлъкнала таа блага темица?
Активен

Страницата е създадена за 0.091 секунди с 23 запитвания.