Живот в Северозапада - там където е сърцето!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: За неопитните  (Прочетена 62496 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

vutov

• Гостенин
Re:За неопитните
« Reply #30 -: Февруари 14, 2009, 06:21:47 »
Мале да го еба яле и форум напрай да те еба къв си :) Браво!
Тава със свинята е добро а мани ги тия дека пищат, дали пищат като едът пръжоле да ги еба а?
А Иначе за трепание на свинйе я таа зима застрелях тава на село що старецо сеа стиснал и не сака да вика касапе що после сака ги черпева а он баш не обича деаба :)

EDIT: Ей че я забовари, а честит ви Трифон Зарезан бе! Кой каза НАЗДРАВЕ?! Я ша празвам Трифон Зарезан след малко, тава Свети Валентин и тем подобни педераски дивотий ги не ебавам за 5 стотинки, Трифон Зарезан му е майката!
Айде НАЗДРАВЕ!
« Последно редактиранье: Февруари 14, 2009, 06:59:08 от Вутов »
Активен

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 24224
  • душманин
« Reply #31 -: Февруари 14, 2009, 07:12:08 »
верно длугаре - я да ви питам язе вазе - днеска у резервата каков ден е Трифон нАрезан ели Свети Валуентин, язе одих до бурето 3 пътя, за мене я Трифон , за везе не знам ... второта ми са види некво педерунгелско дееееба нихьнята макя
« Последно редактиранье: Февруари 14, 2009, 07:14:23 от samotoka »
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../

vutov

• Гостенин
« Reply #32 -: Февруари 14, 2009, 07:18:58 »
Баш педераско сиа да ти каам.
Тава Свети Валентин даже неа Христянски празник а е католически ама кво да ти каам, ненормален народ сме, ша празваме празниците на другите палийници.
За мене сиа баш Трифон Зарезан, мислим да се накопам на теле таа вечер, а тава аз тия влюбени и тем подобни шашавлъци съм го ебал тамън.
Айде кой каза НАЗДРАВЕ?!
Активен

Bushman

• Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 1403
  • Излекуван работохолик
« Reply #33 -: Февруари 14, 2009, 07:25:23 »
Не знам ора, я се замая от толко яденье и пиенье и вече не знам кво празнувам. Сутринта още го почнааме като Зарезан, даже резаме некво раскье, що нема лозе у двора. Ама послем нещо се изметнА работата и вече неам идея за кво сме тука. Па и толко ме не интересува, само да оцелеем, що утре треба да патувам на майната си, а у понеделник сам на бачканье, да го еба...
Активен
Като му седнем на гарата у Брусарци, като си викнем тройка кибапчета и ена бира... Я ли не знам да живеем?

fifcho

• Гостенин
« Reply #34 -: Февруари 14, 2009, 08:19:04 »
Малииииииииииииоооооооооооооооууууууууууууууууууууу. Напиааме се на уйевеееееее. Измръзнаааме у ена беседка ама па изпиаме 2 кила рикиа и 4 кофи винооооо. Я съм си още на кукурек и след малко отвааам да си допивам и да дирим нещо женско да се сковранишеме и да спим като къпан :) :) :)
Активен

Aврам

• Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 4478
  • я па я да не поверваш
« Reply #35 -: Февруари 14, 2009, 08:20:55 »
Ей бракя!Едно време е имало "фанариоте"къде са се гърчели само да се напраат на колтурни и на голема работа.И съга има такиви къде се
ебат и се прудават за 30 сребреници и уж случайно ни карат да празнуваме съвършенно чужди нам праздници,куту "св.Валентин".А майната им на предателете!Ниа да не смо безродньици!Наздраве за
Св.Трифон-Зарезан и да виа честит тоа баш Български праздньик!
Капитане,ако си трезен,дай тон за песень.Резервата се пробужда га му замерише на вино и дири "Караджата"да го поведе!Оро Бракя!
Активен
Душата ми жадува полет.
Душата ми е гняв и плам.
Душата ми е сняг на пролет
стопена от угоден срам.

Машинисто

• Гостенин
« Reply #36 -: Февруари 14, 2009, 08:52:32 »
Сакам да помолим да увеличте размерите на картинките у аватаро - сгръчил са а като инжектирана кокошка. Требе да налузвам снайперите да си разпознаем каляската.
Ай със здраве
Активен

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • душманин
« Reply #37 -: Февруари 14, 2009, 09:02:21 »
... следват ритмите на Дунавско Хоро ...
... чуват се изтрели от пушките на войводите ...
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../

SPEEDER

• Гостенин
« Reply #38 -: Февруари 15, 2009, 11:04:19 »
Ей, а яла ме те и мене. Маааали иде миа се шибна негде от кеф. Евала!
Активен

Aврам

• Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 4478
  • я па я да не поверваш
« Reply #39 -: Февруари 15, 2009, 11:17:09 »
Ей,нашиа!Кво се бавиш два дъна?Я гле ората ква згода ни напраиле!
Де пущи некоя от твойте лакардии!
Активен
Душата ми жадува полет.
Душата ми е гняв и плам.
Душата ми е сняг на пролет
стопена от угоден срам.

Иво - Шулеца

• Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 249
« Reply #40 -: Февруари 15, 2009, 11:49:41 »
Те тавааа убува работа да го еба.Тавааа че е събитието на 2009 година у интернет
Активен

onufri

• Гостенин
« Reply #41 -: Февруари 15, 2009, 02:55:30 »
Ибрееееее!
Ей ма и мене, да го еба!
Я малко могу не моа са оправам с теа интернетове, ма ша видим ка ша а туке!

Иначе за тава  къде вика админа
"Иначе и сам човек моа да заколи прасе съвсем безпроблемно, ама си има чалъме. Връзва го за прълицата за едно дръво и онава сал надзаде са дръпа. Чиста работа." (къ да гу сложа като цитат, бе връъ му гу!?)
и я съм виждал така да са коли прасе. Комшията така ги коли, сам влаа в кочината и сам са оправа. Па теа беха ебаси суеците къде го биа тава прасе. Тоа 5 пъти го би в главътъ с наджака. Па като ша го биеш земи един чук и го удари къто си требва! И баш в калтъ го заклаа, дееба мизерниците му дееба...
Ниа обикновенно викаме 3-4 касапи къде са по 120 кила (я се са бъзикам, че требва некой от тех да гътнем) скочим му сички отгоре на прасето, режем му гръцмуля набъже и го носим пред къщи на чисто да си го оправаме. Па един път бех и на клане в Белене. Ония ги дупчат в сърцето и после затискат с какаяшка да не тече кръвта, да праат кървавица. Шашави ора...
Активен

илюшин

• Админ
  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 14305
« Reply #42 -: Февруари 15, 2009, 03:39:53 »
Те таваа...и я улезнах след неколко неуспешни опита , да са еба у главата проста. а наздраве
Активен
Удри уйно, таа мачка неа наща

Дръмон

• Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 14154
  • Под прикритие-с разкритие!
« Reply #43 -: Февруари 15, 2009, 04:17:49 »
Ибрееееее!
Ей ма и мене, да го еба!
Я малко могу не моа са оправам с теа интернетове, ма ша видим ка ша а туке!

Иначе за тава  къде вика админа
"Иначе и сам човек моа да заколи прасе съвсем безпроблемно, ама си има чалъме. Връзва го за прълицата за едно дръво и онава сал надзаде са дръпа. Чиста работа." (къ да гу сложа като цитат, бе връъ му гу!?)
и я съм виждал така да са коли прасе. Комшията така ги коли, сам влаа в кочината и сам са оправа. Па теа беха ебаси суеците къде го биа тава прасе. Тоа 5 пъти го би в главътъ с наджака. Па като ша го биеш земи един чук и го удари къто си требва! И баш в калтъ го заклаа, дееба мизерниците му дееба...
Ниа обикновенно викаме 3-4 касапи къде са по 120 кила (я се са бъзикам, че требва некой от тех да гътнем) скочим му сички отгоре на прасето, режем му гръцмуля набъже и го носим пред къщи на чисто да си го оправаме. Па един път бех и на клане в Белене. Ония ги дупчат в сърцето и после затискат с какаяшка да не тече кръвта, да праат кървавица. Шашави ора...

Онуфри,куто сакаш да цитираш неко пост,щракаш горе вдесно над него,къде пише"Цитат" и щи са поЯви целия текст куто ново  съобщения-отговор,отиваш на нов ред ка я напрайх сеги добаш кво сакаш да изОкаш! А пробвай сеги да го еба... ;)
Активен
Дееба тиа връзки-кой ли ги а измислил?!?
(Цитирвам уважаем съфорумец,докъ са опитва да си изуе обущата у крайно нетрезво състояние!!!)

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • душманин
« Reply #44 -: Февруари 16, 2009, 11:06:51 »
за два дена са събрааме 30 пустиняка /и една пущинячка / - чумким  до краа на седмицата до 200 да са сбереме в форума ...
Активен

Страницата е създадена за 0.1 секунди с 24 запитвания.