Живот в Северозапада - там където е сърцето!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: Пожелания - от назе си за назе си и от назе за свето!  (Прочетена 4617 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Байчо

• Гостенин
Те тука предлагам да си пожелаваме на назе си, на наще съфорумци,  приятеле, познати и секакви други невинни граждане!

е например азе си пожелавам целото ми семейство да а живо и здраво, да а усмихнато, да са радваме и на дребните неща у тоа живот!

на сички съфорумци пожелавам почти същото - и най - вече да са поддръжаме, познаваме и уважаваме като са случва до сеги!

да не забраваме и другите - пуснете по един есемес за българската коледа например, купете бамбоне и ги дайте на децата на улицата
у село или у квартало, накарайте някой да са засмее! за мене нема по - важо нещо от една усмивка на щаслив човек!

и накраа пожелавам на сички да сме повече ОРА!

... иде КОЛЕДА!  :D
Активен

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 24227
  • душманин
пожелавам на трижопата коалицеа , къде са краднале и лажовниа кинг каде излъга народо - таа коледа да инги а последна  >:( >:( >:(
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../

Байчо

• Гостенин
пожелавам на трижопата коалицеа , къде са краднале и лажовниа кинг каде излъга народо - таа коледа да инги а последна  >:( >:( >:(

баце, дето викат мургавите "предполагам" да не а политизираме таа тема...
Активен

Чвора

• Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 21571
Я немам кво да добавим повече къде тава пожелание на Байчо!Сал казвам-здраве,здраве и пак здраве!Сичко останало си иде после по редъ! ;D
Активен
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите...".
,,познанието минава през етапете - чел съм , учил съм го , практикувал съм го , правил съм го 15 годин, не ми аресва"
цитат по форумниа класик Самотока ;)

masok

• Гостенин
...............да е жив и здраф народо......... ;Dпарите са весници ша ги четем ;) ;D
Активен

Оньо-с-коньо

• Гостенин
Я немам кво да добавим повече къде тава пожелание на Байчо!Сал казвам-здраве,здраве и пак здраве!Сичко останало си иде после по редъ! ;D
Его е и Дофтура , с тава пожелание а пожелал на назе и на него си , така требва да са прай , на назе здраве , а кога ниа сме здрави , за него а по-малко работа  ;D ;D ;D
И я съм съгласен с Байчо , да са не пофтараме , пожелавам същото и сакам да добава , кък викат руснаците , "Пуст у Вас все будет , и за ето вам ничего не будет "
Весели и щасливи празници , на онези от вас с който няма да се видим , а с които се видим я лично ше нги предам пожеланеата ....  ;D
Активен

Краси от Дражинци - Геговския

• Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 28073
Пъ здраве на сички, къде обичаме - и они на назе здраве да ни желаат и те така целия свнет честане по - убав ;D
Активен
У  Наздравето е Силата !!! Кой му требем  те телефоня - 0897 917 900
Човек къде не пие неа мал

golyam_zum

• Гостенин
Честита Баба Марта,пожелавам ви да сте многу здрави и уилени,да ви стига сичко каде си го посакате!
Активен

Росен Багериста

• Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 4785
  • Карам багер резкам рикия и си питам дедовеца
Честита ви Баба Марта и от мене!!! Да сте бели и червени весели и засмени!
Активен
Кой ни мрази поди назе да лази

Bushman

• Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 1403
  • Излекуван работохолик
Я пъ нема да ви пожеаем много радос, щастие, пари, успехи, любоф и секво, що сички се това пожелават. Я че ви пожелаем да немате проблеми и ядове у живота, а ако пъ все пак ви се случат такиви - да бъдат мининки и да се решават бръже и от самосебе си.
Активен
Като му седнем на гарата у Брусарци, като си викнем тройка кибапчета и ена бира... Я ли не знам да живеем?

Страницата е създадена за 0.155 секунди с 19 запитвания.