Да са набръкам и язе - нема проблеми кой кво сака да си приказва. Просто мене ма дразни Слави, коги са бъзика с поповете. Що нищо у таа дръжава не а цъфнало, ми дай и ниа да дотураме лайна насекаде. Относно вица - не че нещо кой знаа кво, ама нали сме у началото, да не задаваме такъв тон да са подпичкосваме със все и вся и да не заприличваме на Слави.
Тава е опит за обеснение - сметам, че православната вера си е нещо убаво. От там нататика да си смета кой кво сака - живееме у свет слободен. Отговорете ми едно друго и да заключвам темата, що е време да са разкача от илене с останалете градивни и стойностни четива у нашиа убав новороден форум.
За турцизмите - не а цензура, ми просто не са нашенски тиа изразе и думи. Живел съм у източна Българиа и като чуа турска реч, са изприщвам. Алергичен станах. Да не сметне некой сеги, че симпатизирам на Атака - опазил ма... (Пу, пу - никва политика!) Па те и сръбете колку турцизми имат, ма езика си им е убав, звучен. Пцувателен.
Спам - тава са ора, къде почват да си праат реклама туке ели пущат нещо несвръзано с темите, троловете ели хейтърете ка им викат са ора, къде избиват комплекси в интернета и почнат да са заяждат налево надесно и разсипват сека убава приказка. Абе да ма разбереш по-убаво - изклесъци. И педерунгели. Плякор. Ша са появи и неко такъв - след 100 ели 200 регистриран. Такава е закономерността. Ама понеже туке останалете сме свестни пустиняци, коги се появи некой такъв, нема да издеяни длъго. Просто секи един форум, особено новоизлюпения, се страхува от нашествието на тикиви извънземни.
Аде наздраве!