Живот в Северозапада - там където е сърцето!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: Да си имаме уважението  (Прочетена 5681 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Плъхоубиец

• Гостенин
Да си имаме уважението
« -: Февруари 16, 2009, 02:08:50 »
Така, сакам нещо да ви кажем драги съфорумци: Пръво, секо нещо си има правила, които требва да се спазват. Измежду назе има люде ристиени, къде биха се обидили на вицове и подигравки с религиозно садържание. Има си граници и бъзици за секо нещо, а тука не сме шоуто на Слави да гониме рейтинг с цената на сичко. Християнството е това което ни е запазило като народ по време на робството, така че бъдете така любезни да не буате вицове ели други неща, осмиващи религията ни. Требва да си уважаваме народността и религията, нито да засегаме чуждите вероизповедания. Кой е атеист, по-убаво да си мирва, изказвания по тоя повод нема да се толерират. Иначе ставаме като езичниците, ели както им викат по нашия край "погани" (от думата pagan). Тава е, сметам че сте ме разбрале.
« Последно редактиранье: Февруари 16, 2009, 02:28:40 от Плъхоубиец »
Активен

Bushman

• Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 1403
  • Излекуван работохолик
Re:Да си имаме уважението
« Reply #1 -: Февруари 16, 2009, 02:48:28 »
Айде почна се... Добре де, не сам я човека, къде че развали толко убава работа като тоа форум и съвсем нещем проблеми да праим на никого. Проблеми си иам достатъчно у работата, а тука ми е кеф да се посмеем и да си каам некой лаф с ора на моя акъл. Нема да засегаме религиозни теми, това добре. А за расизъма кво че кааш? Мое ли вицове за циганье, негри ели евреи? Що не сложиш бан на Вутов, къде дири цигание за ядрен опит? Ами ако кажем виц за цесекаре, левскарете нема ли а се обидат? Па те, вчера колко ора писаа, що св. Валентин бил педераски празник, не е ли обида за католиците? Ами за педеругите не е ли дискриминациа?

Значи дайте да се разбереме, ниа ако тръгнеме по таа логика, се че има некой обиден, значи дай не пишеме нищо и да се не смееме с никого... Я викам да си праиме майтапа, па ако ако некой се почувства толко обиден, да иде у кьошето и да се фане за палците. Или па да не чете тука, никого на сила не сме накарале да улаза у форума. Кой е бил у казармата, он знае - бъзикат ли те, трай си и те така.
« Последно редактиранье: Февруари 16, 2009, 03:17:10 от Bushman »
Активен
Като му седнем на гарата у Брусарци, като си викнем тройка кибапчета и ена бира... Я ли не знам да живеем?

Плъхоубиец

• Гостенин
« Reply #2 -: Февруари 16, 2009, 03:31:05 »
Глей сега, оно и ти си прав, ама религията е тънка материя, нещо което не е като цесекаре и левскаре. Поне тама да не засегаме. Моа си говориме щуротии, ама не сметам че именно е уместно на религиозни теми да се бъзикаме.
Активен

Bushman

• Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 1403
  • Излекуван работохолик
« Reply #3 -: Февруари 16, 2009, 04:07:32 »
Добре Баце, немаш ядове от къде мене, никакви религиозни теми нема а засегам. Ама викам да се не заиграваме толко с таа верска, етническа и ебем ли я още каква толерантнос, що това е длибока и мътна вода, мислим я. Те, кой беше написал за попа там у некво село, това ебавка с религията ли е ели не е? Викате с Админа - турцизми да се не пишат, те дискриминациа за "туркофоните", да им го совнем у устенцата изкривени баш... Та прав си по принцип, толерантнос треба да има, я само викам само по-спокойно така, да се не престараваме.

И да използвам да питам, те тука писаа ората за некъф спам, че щело да се наплъни с такова у форума. Я сам строител и много не разбирам, та ако мое да ми обясни некой, къф е тоа спам и откъде че дойде? И за "тролене" прочетох у един друг форум, ама не разбрах това кво е? И тиа спамове и тролове как че ги познаем, ако се появат у форума? Те такива работи да ми обясни некой...

Активен
Като му седнем на гарата у Брусарци, като си викнем тройка кибапчета и ена бира... Я ли не знам да живеем?

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 24224
  • душманин
« Reply #4 -: Февруари 16, 2009, 04:17:20 »
де бре, оня бре .. Bushman -я
още не съм видел или чул трол въ форум къде приказва на езика на резервата, иначе язе съм левскар /трето поколение/ и ще списвам вицове за чорбаре /ако са сетя/ , па ако квото ще ....
язе ше праа като дОсъга, ще пиша кото си сакам ... па аДМИНЯ ДА ТРЪКА

ДА ПИТАМ Нящо - кво им е на досЪгашните правила за писанье на коментари, та треа да туряме нови ...

и още ... ако нящо рАботи като ората, що треа да го бъзикаме ...
« Последно редактиранье: Февруари 16, 2009, 04:23:07 от samotoka »
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../

vutov

• Гостенин
« Reply #5 -: Февруари 16, 2009, 05:01:44 »
Предполагам тааа тема си я турнал заради вица с Боратино...гледам че си го маанал.
Я много се чуди дали да го пущим, и го пущи накрая, ама гледам неа требвало.
Разбрах намека и ша глеам друг път да не пущам такива дивотий. Айде със здраве
Активен

Kapitana

• Гостенин
« Reply #6 -: Февруари 16, 2009, 05:32:48 »
Да са набръкам и язе - нема проблеми кой кво сака да си приказва. Просто мене ма дразни Слави, коги са бъзика с поповете. Що нищо у таа дръжава не а цъфнало, ми дай и ниа да дотураме лайна насекаде. Относно вица - не че нещо кой знаа кво, ама нали сме у началото, да не задаваме такъв тон да са подпичкосваме със все и вся и да не заприличваме на Слави.

Тава е опит за обеснение - сметам, че православната вера си е нещо убаво. От там нататика да си смета кой кво сака - живееме у свет слободен. Отговорете ми едно друго и да заключвам темата, що е време да са разкача от илене с останалете градивни и стойностни четива у нашиа убав новороден форум.

За турцизмите - не а цензура, ми просто не са нашенски тиа изразе и думи. Живел съм у източна Българиа и като чуа турска реч, са изприщвам. Алергичен станах. Да не сметне некой сеги, че симпатизирам на Атака - опазил ма... (Пу, пу - никва политика!) Па те и сръбете колку турцизми имат, ма езика си им е убав, звучен. Пцувателен.

Спам - тава са ора, къде почват да си праат реклама туке ели пущат нещо несвръзано с темите, троловете ели хейтърете ка им викат са ора, къде избиват комплекси в интернета и почнат да са заяждат налево надесно и разсипват сека убава приказка. Абе да ма разбереш по-убаво - изклесъци. И педерунгели. Плякор. Ша са появи и неко такъв - след 100 ели 200 регистриран. Такава е закономерността. Ама понеже туке останалете сме свестни пустиняци, коги се появи некой такъв, нема да издеяни длъго. Просто секи един форум, особено новоизлюпения, се страхува от нашествието на тикиви извънземни.

Аде наздраве!
« Последно редактиранье: Февруари 17, 2009, 01:17:44 от Kapitana »
Активен

Страницата е създадена за 0.091 секунди с 19 запитвания.