Живот в Северозапада - там където е сърцето!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: Обяви  (Прочетена 97245 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

masok

• Гостенин
Re:Обяви
« Reply #30 -: Юни 12, 2010, 08:11:17 »
бе я се поразрови и има.за по 40-50 лева :)
Активен

luda_duda

• Гостенин
« Reply #31 -: Юни 12, 2010, 09:08:50 »
Генин, тиа ластици май не са много полезни. Я си спомням, че са бех навила да зимам такова на мойта, ма после четох неква статия у едно списание и са отказах.
И проходилка не съм й зимала.
Ма, ако си много мераклия ша питам една приятелка дали си пази техното и щи пиша.
Активен

masok

• Гостенин
« Reply #32 -: Юни 12, 2010, 09:12:32 »
Генин, тиа ластици май не са много полезни. Я си спомням, че са бех навила да зимам такова на мойта, ма после четох неква статия у едно списание и са отказах.
И проходилка не съм й зимала.
Ма, ако си много мераклия ша питам една приятелка дали си пази техното и щи пиша.

питай се пак ;)
Активен

luda_duda

• Гостенин
« Reply #33 -: Юни 13, 2010, 12:11:43 »
Продавам паростуйка KARCHER 855 HS.
Нова, неупотребявана в оригиналния кашон с който е закупена.
Цена 1050лв.
Последно модела сме засичали да се продава в Практикер на цена 1388лв.
Ето и линк със спецификацийте: http://scripts.karcher.com/scripts/bta/document/BTA-59626030.pdf
За подробности и коментари тел: 0896 974584
Или ми пишете на лични.
Активен

nikoia

• Гостенин
« Reply #34 -: Юни 13, 2010, 06:04:32 »
Генин, консултирай са с ортопед. Я до колкото помна не се препоръчват. А и твоето бебе е много малко за бънджи.
Иначе мое да потърсиш у prodavalnik.com
Активен

masok

• Гостенин
« Reply #35 -: Юни 13, 2010, 06:10:43 »
ша видим има време ::)
Активен

Kapitana

• Гостенин
« Reply #36 -: Юни 25, 2010, 11:59:52 »
Тука като са обявите, да пущим една обява:

Сдружение Резерват Северозапад търси да назначи главен редактор на новото интернет новинарско издание на сдружението. Кандидатът трябва да е запознат със следните неща и да притежава следните умения:

1. да има представа как се публикува в CMS Joomla!
2. да подразбирва от хтмл, цсс и пхп до степен да се оправя с дребни проблемчета
3. да има мерака да го прави за престиж, щото заплата не е предвидена - това може да се струва малко, но в един момент може да донесе много ползи
4. да може да координира и обучава други автори на статии и новини да си публикуват текстовете в сайта

Сайтът ще бъде некомерсиален, поради таа причина не се очакват приходи, само разходи - на време и труд.

Ако има желаещи, да пишат направо тук.

Ако некои от членовете на сдружението имат предложения кой и какъв да бъде главния редактор на новото начинание, да дават акъле също тук.

Между другото - стига лека компютърна грамотност, за да се усвоят всички необходими знания, споменати като изискване, така че ако некой има големо желание, но нема знанията, също може да се кандидатира - ще помагаме у началото, дордето влезе у релсите.
« Последно редактиранье: Юни 25, 2010, 02:17:36 от Капитаня »
Активен

masok

• Гостенин
« Reply #37 -: Юни 25, 2010, 02:45:34 »
 ако е мередовно мнението ми де ??? ::)

мисла,че Стоян(доктора) е подходящ за тая длъжност.и стига да има време,може да се справи с длъжноста.
Активен

Kapitana

• Гостенин
« Reply #38 -: Юни 25, 2010, 02:58:18 »
Сички мнения се взимат предвид, идеята е човекът сам да кандидатства, тук четат и гости на форума, и сички, требва човекът да има желание и да му се занимава, да вземе идеята присърце, щото се види, че ние, дето си имаме друга работа, немаме и много време за това.

Предложението е подходящо за всеки, който иска.
Активен

Чвора

• Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 21571
« Reply #39 -: Юни 25, 2010, 03:01:01 »
Благодарим баце за предложението ма не моо връша работата -пръво що не отговарам на знанията за таа длъжност-ни моо са опраам с компютрете,ни па иам нещо с литературата-има па образовани ора от мене. ;)Я ша помагам с кво моам, ма за редактор не ставам-не съм компетентен.Мисла обаче,че Плъотрепача мисла че може-човеко пише,опраа са с компютрете моо да свръши работата.
Активен
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите...".
,,познанието минава през етапете - чел съм , учил съм го , практикувал съм го , правил съм го 15 годин, не ми аресва"
цитат по форумниа класик Самотока ;)

Kapitana

• Гостенин
« Reply #40 -: Юни 25, 2010, 03:07:16 »
Ша става дума най-вече за новини, новинарски сайтове имат на много места, ма баш северозападен - за целата област - нема - Краси ще подава новините, други ора има са се навили да пращат, в информационните агенции постоянно излазат новини, свързани с нашия край, един требва да сбира информацията и да я тура - на ден по два часа работа най-много.

Останалите на който му се пише и има кво да казва като коментар към новините - ако става за статия, се пуска също, тоест човекът требва да може да преценява кое става за статия за публикуване и кое е само коментар и требва да бъде отделено, авторът му да си го пуска като коментар.

Работата на редактора е следната - получава насипна информация - еди къде си у Орехово станало еди кво си - той го зима и го праи на четивна информация.

Тава е за новините, ще има и статии, с които требва да има заяждане с местната власт, не требва да си мислат, че им е комфортно у кочината, требва да имат дразнителе.

Я мога само да помагам, не и да бъда главен редактор на сайта, ще ми се некой езиково грамотен и ентусиазиран да се навие...
Активен

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 24233
  • душманин
« Reply #41 -: Юни 25, 2010, 03:18:56 »
оно требе и джурналистическо образование да има  ??? ??? ???
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../

Божура

• Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 11303
  • Бау!
« Reply #42 -: Юни 25, 2010, 03:26:50 »
Я баш не можа да разберем - тия статии на диалект ли ша са пишат? Ели за сериозни новини прикааме?
Оти кат са сета Самотока кви убави Дзенове му идват на акъла, значи и убави статии моо напраи. И за Плъотрепача съм съгласна.

Активен
По неко път седа и си мисла, а по неко път само си седа...

Kapitana

• Гостенин
« Reply #43 -: Юни 25, 2010, 03:36:19 »
Става въпрос за сайт на неправителствената организация Резерват Северозапад - новините нема да са на диалект, ще са на "обикновен" език, в началото се предвиждат само сериозни текстове - новини и анализи, забавните неща ще са на втори план и като за начало не се превдиждат, целта на новинарския сайт е да показва новини от нашия край - събрани, пресяти, понекой път и пречупени през нашата гледна точка, а не официалната.
Активен

masok

• Гостенин
« Reply #44 -: Юни 25, 2010, 04:32:53 »
поне за сбирането и изпращането на новините мое се пробам ;)
Активен

Страницата е създадена за 0.088 секунди с 17 запитвания.