Живот в Северозапада - там където е сърцето!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: Некъф голем и дрът японски касетофон да си купим...  (Прочетена 6842 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Bushman

• Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 1403
  • Излекуван работохолик
Ей, нещо ме налегна носталгиятa по ученическите години у последно време. Явно с годините човек се вдетинява. Как и да е... Имам голем мерак да си купим некъф як джапански кастофон, за къф съм си мечтал тогива като ученик (1980 - 1985 г.).

Начи, ако ако неко мое да предложи нещо такова:

Те за тва става въпрос - някое старо Хитачи, Айва, Шарп или друга подобна щайга. Мерак ми е да си го сложим у хола - като декорациа, мое и да не работи. Аде, поне радиото му да свири - да си фанем сръбското радио В92... Та това е, айде предложете нещо и че мислиме. Знаете ме, що съм плащач - че ви го наплатим като арабин... Ем виа че се отръвете от дрътата щайга, ем я да си начешем крастата.

« Последно редактиранье: Май 11, 2015, 10:52:39 от Bushman »
Активен
Като му седнем на гарата у Брусарци, като си викнем тройка кибапчета и ена бира... Я ли не знам да живеем?

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 24233
  • душманин
доно найдеш нЯщо подходящо къде ти легне на срце
убави са тиа рънячета ма шефката мое да ти набиа канчето ако укараш дом тикива вехториии

ели както се казва - на тоо чисто ноф кастофон на 20 годин успехте да му ебете мамата
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../

Мичи

• Пустиняк
  • Публикации връъ му гу: 8063
  • DECET IMPARATOREM STANTEM MORI
 Абре  Bushman,окай овреме,дееба,секи четврътък и недая вечер ората изнасат тикиви работи по улиците за студентите или кой съ интересува.Виждал съм, ама ....време минало.Обещавам да обикола тоа четврътък,ако не - у неделя,и дорде ти намерим тоа мечтан предмет.Ма армагана че го донесем летото,да знааш...Нема начин да та не сдобиам с тава и да работи :krkanje:
Активен

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • душманин
имаш ли нетец на онава ЛГ
и вейбър - дрънни по баибъра та да мое ги гледаме и ниа

вайбър прои много убоф видео расговор -
Активен
There is no end, only new beginnings ... /Там отвъд няма край, само ново начало.../

Bushman

• Тумбак
  • Излекуван работохолик
Оно ги има у Продавалника, ма нищо ми не лови око оттама. А пъ и не знам кава градобитиня че ми пратат у кашоня... Предпочитам да си го купим от наш човек и да го видим преди това. Най-убаво е машината да не е влачена по битаците, ами човека да го издвади от секциата у хола си. Излазат чат-пат такиви запазени, ама де да видиме...

Директорката барем една такава шайга че изтръпи у дома. Она като е напластила една стая с дрей и дръжи не нам колко си чанти и за ена рота обувки - я да сам казал нещо? Мълчим си само и свивам уши, у името на семейниа мир и разбирателство, да го еба...

Абре  Bushman,окай овреме,дееба,секи четврътък и недая вечер ората изнасат тикиви работи по улиците за студентите или кой съ интересува.Виждал съм, ама ....време минало.Обещавам да обикола тоа четврътък,ако не - у неделя,и дорде ти намерим тоа мечтан предмет.Ма армагана че го донесем летото,да знааш...Нема начин да та не сдобиам с тава и да работи :krkanje:

Начи я сам благодарен за бръзата реакциа и предложението, ама това - къде е? Не е у Българиа, лааз? Тиа щайги струват пари, а на запад си е направо маниа за тех - напиши у и-бея boombox sharp aiwa hitachi и глей кво става... Без пари убав такъв нема да излене, луди ора нема и секой си дири печалбата. Ама я сам готов да си платим, колко струва тва...
« Последно редактиранье: Май 11, 2015, 11:35:13 от Bushman »
Активен
Като му седнем на гарата у Брусарци, като си викнем тройка кибапчета и ена бира... Я ли не знам да живеем?

Мичи

• Пустиняк
Цитат
Предпочитам да си го купим от наш човек
Не мое купиш що не продавам,ма като намерим твойто го трампим за шише рикия...Съгласен ;)
Активен

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • душманин
винаги съм си мечтал за гетобластер

Активен

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • душманин
Активен

Мичи

• Пустиняк
 Тоа бая ги е наредил тия реплики :punk:
Активен

Мичи

• Пустиняк
 У добрите квартале  ората ги изнасат на улицата почистени,с кабелете и залепена бележка„Работи„Па има и едни пазаре са викат„Почистване на мазето„ у недаля по квартале и тикиви работи са намират там на цената на половин кутия цигари.От четврътък почвам да ти дирим :krkanje:
Активен

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • душманин
хм - врло ма заинтересува - лодки искарват ли
Активен

Bushman

• Тумбак
  • Излекуван работохолик
У интерес на истината - и я вече сам сбрал неколко такиви щайги, ама Директорката ми дава да дръжим у хола само един... Другите сам наредил на стелажи у гаража. Те ви тука неколко картини - тва е на масичката у хола, да го не заеба:

Ама пусти мерак, дееба... Нема начесванье таа краста.

Активен

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • душманин
ееееееее па ти си имаш сичко  guru
Активен

Мичи

• Пустиняк
Цитат
хм - врло ма заинтересува - лодки искарват ли
Не,само подводници,ама стари- К-19 :smeeeh: :nazdrave:
Активен

Самотока

• Админ
  • Пустиняк
  • душманин
 :krkanje: тъмън праех план къ от медитераниата покраи истанбул и по дунава и право у Вд да а прикараш
Активен

Страницата е създадена за 0.075 секунди с 18 запитвания.