Оно ги има у Продавалника, ма нищо ми не лови око оттама. А пъ и не знам кава градобитиня че ми пратат у кашоня... Предпочитам да си го купим от наш човек и да го видим преди това. Най-убаво е машината да не е влачена по битаците, ами човека да го издвади от секциата у хола си. Излазат чат-пат такиви запазени, ама де да видиме...
Директорката барем една такава шайга че изтръпи у дома. Она като е напластила една стая с дрей и дръжи не нам колко си чанти и за ена рота обувки - я да сам казал нещо? Мълчим си само и свивам уши, у името на семейниа мир и разбирателство, да го еба...
Абре Bushman,окай овреме,дееба,секи четврътък и недая вечер ората изнасат тикиви работи по улиците за студентите или кой съ интересува.Виждал съм, ама ....време минало.Обещавам да обикола тоа четврътък,ако не - у неделя,и дорде ти намерим тоа мечтан предмет.Ма армагана че го донесем летото,да знааш...Нема начин да та не сдобиам с тава и да работи
Начи я сам благодарен за бръзата реакциа и предложението, ама това - къде е? Не е у Българиа, лааз? Тиа щайги струват пари, а на запад си е направо маниа за тех - напиши у и-бея boombox sharp aiwa hitachi и глей кво става... Без пари убав такъв нема да излене, луди ора нема и секой си дири печалбата. Ама я сам готов да си платим, колко струва тва...