Живот в Северозапада - там където е сърцето!

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно Търсене  

Новини:

АФтур Тема: Продавам си колата - Ланчия Дедра 1,8i с АГУ  (Прочетена 3111 пъти)

0 ЧленЬове, членки и членестоноги и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

GODzillata

• Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 823
  • Сийбаломамата...
За съжаление, настъпи време разделно...

Продавам си Ланчията, която съм гледал като писано яйце, угаждал съм й като на млада булка, глезил съм я като малко дете.   ;D

Вярвам, че ще си намери нов собственик, защото италианските автомобили винаги са притежавали чар, който имат малко други возила!  ;)

По същество:
Алуминиевите лети джанти са облечени с нови гуми, които са карани само няколко месеца и са на не-повече от 2000 км.
Отделно има 4 метални джанти с перфектни зимни гуми!
Акумулаторът е все още в гаранция и е само на 1 година.
Колата е обслужена преди няколко дена и са сменени масла /Селения Голд/, ремъци, филтри и ролки.
Автоматична газова уредба.
Преглед, данък, винетка и застраховка - до началото на 2014 г.
Поддържана гаражна кола, трета в семейството, ползвана е предимно до морето и до ски курорти, 147 000 РЕАЛНИ км., първи собственик съм й в БГ.

Има всички екстри за модела - ел. стъкла, ел. огледала, климатроник, халогени, АГУ, чупещ се волан, радиокасетофон, ABS, въздушни възглавници, борд компютър и т.н.

Причина за продажбата - предстоящ ъпгрейд с Lancia Delta.

Дедрата се намира във Видин, като единствен недостатък е липсата на емблемите, но работя по въпроса да ги намеря, просто един ден всички коли пред блока осъмнаха без емблеми, а точно тогава, за зла врага, не я бях вкарал в гаража...
Ето малко снимки:

Салона на Dedra предлага комфорт и лукс. Вътрешната част на купето хармонизира с обема и удобствата.
Оборудването по традиция е несравнимо по-богато от това на болшинството конкуренти и освен обичайния електрически пакет включва и климатроник.
Луксът е водещо начало при проектирането на всяка Lancia. Dedra не прави изключение!
Dedra-та е оборудвана с петстепенна механична скоростна кутия.
Елегантният дизайн, темпераментния двигател и шикозното оборудване определено са добра сделка предвид цената на италианката.
Отлично съотношение между цена и качество!
Интериор:

ЦЕНА: 1 600 лв. за съфорумници /възможен коментар на място/!

За контакти: 0886 73 73 80, л.с. или kvp@abv.bg

Да караш Lancia е изкушение, на което любителите на стила и темперамента трудно устояват!  :krkanje:
Активен
Добрите мумчета отиват у рая, а язе - за риба!

Kaka Сийка

• Гостенин
А кви са и кусурете и моа да се спазариме
Активен

мааму стара

• Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 1561
  • ич не биам на кво ударам
Видох тема: продавам си колата... да пуща една и азе, а...

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11372073272502174&f1=details&slink=3ayvoc
Активен
шафьорлъка е майсторлък, а не курназлък...

Пали си мигачете, а'ти не запалът свещ некъде!

masok

• Гостенин
тия дараци,кой ше ги земе...?! :green: :nazdrave:
Активен

GODzillata

• Тумбак
  • Публикации връъ му гу: 823
  • Сийбаломамата...
А кви са и кусурете и моа да се спазариме

Кусурите са дреболийки - няма й емблемите, както и едната пръскачка на единия фар - т.е. ник'ви болки за умирганье!  :)
Активен
Добрите мумчета отиват у рая, а язе - за риба!

Страницата е създадена за 0.159 секунди с 19 запитвания.